Wondzorg in al zijn facetten

Wondzorg door zelfstandige verpleegkundige

Thuisverpleging Suzy De Laet uit Hoboken en haar team zijn professioneel opgeleid als zelfstandig verpleegkundige. Op deze manier kunnen wij u de garantie bieden op een correcte wondzorg.

Alle wondtypes

Wij verzorgen alle types wonden: operatiewonden, doorligwonden, oncologische wonden,… Bovendien houden wij uw behandelend arts steeds op de hoogte van de vorderingen en nemen wij meteen contact op in geval van problemen.

Verzorging in optimaal comfortabele omstandigheden

Steeds proberen wij al het mogelijke te ondernemen om de verzorging van uw wonden zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis van het vak en het jaarlijks volgen van nieuwe opleidingen zorgen wij er altijd voor dat wij mee zijn met de laatste nieuwe technieken. Op deze manier kunnen wij u dag na dag uw leed zo goed mogelijk verzachten. Dus wanneer u nood heeft aan experts in wondzorg, kan u met een gerust hart staat maken op Thuisverpleging Suzy De Laet. Kies vandaag nog voor een zelfstandig verpleegkundige uit Hoboken. Wij helpen u in en mum van tijd er terug bovenop.