Elke ziekte evolueert anders

Palliatieve thuiszorg

Bent u ongeneeslijk ziek? Dan is dit zowel voor u als voor uw familie en omstaanders een grote schok. Wij bij Thuisverpleging Suzy De Laet bieden u palliatieve thuiszorg regio Hoboken aan. Hierbij betrekken wij zowel u als patiënt als mensen uit de nabije omgeving. Zo kan u uw laatste maanden in eigen omgeving doorbrengen ondersteund door professionals.

Vermindering pijn en klachten

Ons primair doel is het leven van onze patiënten zo draaglijk en menselijk mogelijk te maken tijdens deze moeilijke periode. Dit betekent dat wij streven naar vermindering van pijnklachten, misselijkheid, braken en noem maar op. Maar ook aan psychologische ondersteuning wordt de nodige aandacht geschonken. Zo zorgen wij steeds voor een verzorging op maat aangezien een ziekte bij iedere persoon anders evolueert, en pijn en klachten steeds anders worden ervaren. 

Aangepast materiaal

Heeft u nood aan extra ondersteuning of hulpmiddelen? Dan kunnen wij tevens zorgen voor aangepast materiaal zoals een hoog- laag bed, antidecubitus matras, rolstoel enzovoort. Dit kan ervoor zorgen dat u - zo comfortabel mogelijk - deze periode kan doorstaan. Om u een nog betere service te kunnen verlenen werken wij trouwens samen met Palliatieve Hulpverlening Antwerpen (PHA). Wanneer u dus op zoek bent naar specialisten in palliatieve thuiszorg regio Hoboken bent u beslist aan het juiste adres bij Thuisverpleging Suzy De Laet. Samen maken wij uw 'leidensweg' draaglijker. Neem snel contact met ons op voor bijkomende inlichtingen.